TERÄSMIES
140g pekonia
400g jauhelihaa
200g sulatejuustoa
6dl makaroonia
munamaito (2munaa,8dl maitoa)
*Paista pannulla pekoni rapeaksi, lisää jauheliha joukkoon. Mausta haluamillasi mausteilla, (käytin paprikaa, aromisuolaa,pippuria ja vähä chiliä) ota levystä virta pois ja lisää kypsien lihojen päälle sulatejuusto, sekoita tasaiseksi. Keitä makaroonit puolikypsiksi (mulla veden seassa tilkka öljyä ja lihaliemi), huuhdo siivilään. Tee pataan munamaito ja lisää sinne lihat ja makaroonit. Paista kannen alla (mulla ultra plus 3l) n.40min 200c:ssa. Nam, hyvää viikonloppuruokaa, jolloin kaloreita ei lasketa!;) Jos haluaa vielä tujumpaa niin laittaa sulatejuustoa enempi,mutta toi on mun makuun passeli..
2046648.jpg