Tälläisiä syntyi kun vanukkaita oli menossa vanhaksi ja tuota jouluksi saatua suklaata riittää.. :O Ja hyvää tuli muutamaa ohjetta yhdistellen..
GEISHAPALAT
(iso pellillinen)
4 munaa
4dl sokeria
150g rasvaa
3prk toffee vanukasta (arlan lehmä)
6½dl vehnäjauhoja
2½tl leivinjauhetta
3tl vaniliinisokeria
Kuorrutus:
250g geishasuklaata
100g margariinia
Päälle:
nomparelleja/strösseleitä
 
*Vaahdota sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sulatettu rasva vanukkaiden kanssa. Lisää vaahtoon vuorotellen ja sekoita tasainen massa. Paista 200c 20min. Jäähtyneen pohjan päälle kuorrutus joka valmistat nopeasti kuumassa vesihauteessa (eli rasva ja geishat vaan kulhoon). Syntisen hyvää ja pehmeetä, voisi sanoa että suussa sulavaa ja lapsien suosikiksi taisi tulla tämä "pulla".. ;) Suosittelen muitakin kokeilemaan sillä Kimmokin niitä kehui!;D
2191918.jpg
Senni halusi maistaa.. Älkää pelätkö, töpseli on pois seinästä!!:)
2191917.jpg
2191914.jpg
Lisäys: kun antaa päällisen "kovettua" levittämisen jälkeen jääkaapissa, on mielestäni vieläkin parempaa!:P Pohja on ihanan pehmeä ja on tuoreen makuista seuraavanakin päivänä. :)