Eka kertaa tein charlottea ja tämän kääretortun ohjeen bongasin Nokke kokkaa-blogista (KIITOS NOORA!!) ja ohje suoraan sieltä kopioitu:

Pohja:
6 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ tl vaniljasokeria
3/4 dl perunajauhoja
3/4 dl vehnäjauhoja
4 rkl kaakaojauhetta
1 ½ tl leivinjauhetta

Väliin:

2dl vadelmahilloa

Charloten täytteet:

Täyte1.

1dl kinuskikastiketta
1prk rahkaa
2prk persikka-pilttiä
4 liivatetta
 
Täyte2
 
Ehrman vanilja vanukas (750g)
4 liivatetta

Tee kääretorttupohja vatkaamalla munat ja sokeri ja lisäämällä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista taikinaa leivinpaperoidun pellin päällä 225 asteessa noin 8 minuuttia. Kumoa valmis pohja sokeroidulla leivinpaperille. Irrota paperi. Kun pohja on jäähtynyt, levitä hillo ja kääri tiukalle rullalle. Leikkaa sentin paloihin ja vuoraa kulho paloilla. Laita täyte ja päälle kääretorttupaloja,sitten toinen täyte ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin seuraavaan päivään.

Charlotte vuorattu vispikermalla,johon lirautin pastaväriä. Päällä helmiä ja sydän strösseleitä. <3 Onhan kakku kummallekin ja rakastetaan toisiamme.. ;D