Muutamia lisäkuvia Lissusta.. On niin vikkelä pieni neito että ei oikein hyviä kuvia saa kun tuhatta ja sataa pitäisi koko ajan olla menossa!:D Todella reipas on kyllä pentu ja pelkäämätön. Vaikka tytöistäkin ääntä lähtee niin ei ole milläskään. Menee myös niiden syliin oma-aloitteisesti josta yllätyin! Ihan innolla seurailen millainen pakkaus tästä neidistä kasvaa?:) Pojatkin on jo leikkineet sen kanssa joten eiköhän tuo ole hyväksytty lauman uudeksi jäseneksi..?;) Rohkea on kyllä neiti, tunkee ihan kysymättä poikien ruokakupeille ja nehän vaan väistää!:D No,oon "erotuomarina" ruokailujen ajan että kaikki saa ja kukaan ei syö toisen eväitä.. Ainut miinus on että ruikkii minne sattuu ja papereista ei piittaa vaikka niitä on joka puolella ja olen laittanut pissan päälle paperin jos sinne merkkaisi seuraavalla kerralla.. Mutta ei!:@ Joten vinkkejä miten paperille saa pissimään otetaan vastaan!;)
2089575.jpg
2089579.jpg
Tässä katsotaan muumeja!:D
2089580.jpg
No,onhan tuo ihan okei..
2089715.jpg
Vai onkohan tuo ihan yök kuitenkin?
2089582.jpg
2089583.jpg
2089586.jpg
Pave oli ihan innoissaan kun näitä rullia jaklin Lissulle. Otti niin häntä heiluen ja näin jo kuplan missä luki: "jes,mä pääsen repimään"!:D Kun sanoin että on Lissun niin jätti ne rauhaan eikä ole niihin koskenutkaan.. Fiksu poika!;)
2089591.jpg
Hitto et mulla on kaunis hymy..
2089577.jpg
Häkin otin sille omaksi makuupaikaksi ja tietenkin on hyvä opetella olemaan siinä. Päivät on ovet auki ja yöksi rauhoitutaan sisään nukkumaan. Mielellään sinne menee ja makaa siellä kun joskus malttaa rauhoittua/nukkua!:D