Hyrrrr,tänään oli aika vilu jo aamulla kun lähdettiin kerhoilemaan.. Maa oli jo ihan jäässä ja paikoin liukastakin, jokohan nyt Kimmo vaihtaisi jo ne talvirenkaat?:> Kerhon jälkeen lähdettiin vielä lenkille koirien kanssa kun oli niiiiiin kaunis auringonpaiste. :) Se on melkein nykyään jo harvinainen ilmiö kun aina sataa!:( Koirat kirmas pitkin metsiä ihan ihmeen vauhdikkaasti. Pave löysi ihania hajuja (oravan?) ja Aapo imi jotain p*skaa ja köhi sen jälkeen muutamaan otteeseen.. Tosin ilmakin voi alkaa yskittää kun juoksi aropupun lailla, sillä kävi omaakin kurkkuun enkä mä mitää kikkareita syöny.. ;D Pitkästä aikaan oli mukavaa kun sisälle tullessa ei jäänyt likaisia tassun jälkiä kun oli pakkasta niin oli kuivaakin. Se on plussaa!:)
Posti toi mm vapaalippuni sinne joulukonserttiin jonne lähdetään Jaanan kanssa sitten ensi kk puoli välissä nauttimaan kauniista musiikista. :)
Täyty laittaa jo ihan lämmitystä uuniin kun tuli sisään kun tuntui niin kolealta, mahtaako se talvi nyt siis tulla? Itse toivon lunta edes jouluaatoksi!!! Kyllä lumi kuuluu joulutunnelmaan ja on aika ankeaa jos taas on musta joulu!:(
Tyttöjen kanssa aloitettiin kerhossa joulukorttien askartelu, jos huomenna ehdittäisiin jatkaa niitä sitten lisää. Tytöt tekee kyllä paljon kauniinpia kortteja kun minä, kun sitä askartelu/piirrustuslahjakkuuttaKAAN mulle eioo annettu. Oonko mä missään hyvä? Enpä taida.
Torpassa leijailee ihana kaalin tuoksu,ah kaaliruoka on yksi parhaimmista!:P Tosin siihen sekoittuu koirien munuaispuuron "tuoksu" joka muhii vielä uunissa. Onneksi eioo vieraita tulossa tänään niin ei tarvi selitellä mistä hajut on peräisin!?:D
Vauhdikasta alkanutta viikkoa kaikille!:)