Ostin eilen kaksi pkt jauhettua maksaa kun kävin kaupassa.Tarkoitus oli tehä koirille puuroa,ja toisesta paketista jo teinkin.Kimmo alkoi kinuamaan maksapihvejä,YÄK!!No,sanoin tekeväni niitä tänään ja lupauksen pidin.Vaikka olen kokki koulutukseltani en ole koulun jälkeen (ja muutaman kerran töissä tehdessäni) niitä tehnyt kun itsellä on niihin niin syvä inho/äklötys.Kammo on jäänyt ala-asteelta kun oli pihvejä ruokana niin eräs opettaja PAKOTTI syömään niitä useamman kappaleen,ja muistan kun itkettiin ja syötiin niitä kavereiden kanssa kun muut oli jo välitunnilla.Tuollaista ei saisi tehdä,ja tuskin enään tehdäänkään.Kamala trauma jäänny "pienelle Kati-pololle"!!;D Koirille oon tehnyt puuroja kyllä,se on ok,silti se haju on jotain ihan kamalaa!:( No,Kimmo kehui pihvien makua (ja tytöillekin maistu!) ja hyvä että herralle maistui,se on pääasia.Itselle tein kanasalaatin,ja kun siitä kerroin että se on mulle niin herra sanoi että "nyt mun PAKKO syödä molempia"!!Johon korjasin että SAAT SYÖDÄ. ;)

2004031.jpg2004040.jpg2004043.jpg

Tässä ohjeet:
JAUHEMAKSAPIHVIT (4:lle)
jauhettua maksaa 400g,3 perunaa,omena,sipuli,2 munaa,1tl suolaa,1tl meiramia,pippuria,vs-rouhetta,2rkl vehnäjauhoa
*Kuori perunat, sipuli ja omena ja raasta ne hyvin hienoksi raasteeksi. Sekoita kulhossa raasteet, maksa, muna sekä mausteet+vj.Paistoin pannulla runsaassa rasvassa.Nostin kukkuran ruokalusikallisen ja pannulle mahtui n.7 pihviä kerrallaan paistumaan.Lisukkeena muusia.
Kanasalaatiin laitoin tällä kertaa: maustettuja rintapaloja 4kpl,pastaa,kurkkua,paprikaa,viinirypäleitä,kermaviilin,2rkl majoneesia ja ananasmurskaprk. :P
(ois kaipanu jotain juustoa mutta lahopää unohti eilen ostaa..)