Alkuperäinen ohje suoraan kopioitu kotikokki-sivuilta:

300 g

margariinia tai voita

 
 

3 dl

sokeria

 
 

3

munaa

 
 

5 dl

vehnäjauhoja

 

3 tl

vaniljasokeria

 

3 tl

leivinjauhetta

 
 

8 rkl

kaakaojauhoa

 
 

150 g

tummaasuklaa rouhetta

 

 

kostutus:

 

3/4-1 dl

strochia

 

 

kuorotus:

 

150 g

tummaa suklaata

 
 

1/2 dl

kuohukermaa

Sekoita huoneen lämpöinen rasva ja sokeri. Lisää munat ja sekoita hyvin. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.Lisää suklaarouhe ja sekoita. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunissa 200 asteessa n.45min. Anna Kakun jäähtyä hyvin ja laita se folion sisälle ja anna maun vetäytyä muutama päivä(maku parhaimmillaan n.viikon vetäytymisen jälkeen). Kostuta kakku Strochilla edellisenä päivänä ennen tarjoilua ja anna vetäytyä vielä 24h. Sulata suklaa kerman kanssa vesihauteessa. Sivele kakun päälle kaikki suklaa ja laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin koveettumaan. (Muuten noudatin ohjetta mutta kostutin metsämansikkamehulla ja päälle laitoin pelkkää suklaata.)

1249681004_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt kuvakin!Entiiä miksei näkyn aiemmin.. :(