Katselin kuvia koneelta mitä olin tänä Jouluna napsinut ja siellä ei ollut ainuttkaan kuvaa meidän ruokailusta!   Noh,laitan sen oman kipeenä olon piikkiin, mehut oli aika pois aattona mutta meillä oli tälläinen menu aattona: Joulupöydässä oli: makarooni, lanttu, porkkana ja perunalootat, muussia, kinkkua, kinkulle kastike liemestä+omenahillosta, 3 sorttia kaloja, rosolli, vihree salaatti, porkkanaraastetta, riisipiirakat+leivät, banaaniriisirahka, torttuja, luumusoppaa ja riisipuuroa. Kiitosta tuli kun oli kuulumma emäntä laittan hyvää ruokaa.   Meidän lisäksi meillä Joulua vietti minun vanhempani koirineen.

Sennin koristelema kuusi

Ennen Joulua tehtiin pipareita, kuivakakkuja ja mammalle Joulukukaksi täytekakku

Aattoaamun perinteisiin kuuluu leipien haku torilta ja haudoilla käynti, meillä onkin jo 10 hautaa jossa käydä viemässä tervehdyksiä pilven päällä asuville.

Joulupukkia odoteltiin kovasti, varmaan 100 kertaa kysyttiin aattona "milloin se jo tulee"?   Senni tässä ohjaa Pukkia oikealle paikalle: "me laitettiin sinulle paikka, tules tänne päin"..

Pukki tuli kahden tontun kanssa..

Pukki kehui tyttöjä oikein reippaiksi ja itsekin ihmettelin kuinka olivat niin reippaasti eikä ujostelleet ollenkaan..?

Tytöt oli ilmeisesti olleet erittäin kilttejä koska lahjoja tuli taas paljon.

Joulupäivänä meillä kävi kynttilä räjähdys..Tällästä jälkeä se sai aikaan..

...onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin, koska kynttilä oli Partyliten niin parafiini on parempaa kun steariini.. Mutta pari tuntia jynssäsin jälkiä pois ja kaikki ei lähtenyt, mm tason takana oleva tapetti (vimppo kuva) on nyt punaista..