Juustoinen vuokalihamureke (8:lle)
800 g naudan jauhelihaa
1½ dl korppujauhoja
3 dl maitoa
1 pss sipulikeittoaineksia
2 munaa
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä muutama kierros
2-3 tl jauhelihamaustetta
½ dl sinappia
½ dl ketsuppia
4 dl juustoraastetta
Sekoita maito ja korppujauhot tasaiseksi, lisää kaikki muut ainekset ja sekoita hyvin sekaisin. Jos haluat tarkistaa maun, kypsennä mikroaaltouunissa tai paistinpannulla pieni nokare mureketaikinaa ja lisää halutessasi mausteita. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja levitä tasaiseksi.( Lisää 2 rkl korppujauhoja päälle) Kypsennä n. 200 asteisessa uunissa lähes tunti. (mulla oli noin 30min kun oli pienempi taikina..)
Mimmi leikkaa yleensä kypsentämisen loppupuolella vuokamurekkeen sektoreiksi/viipaleiksi, samalla näkee onko mureke jo kypsää. (Joten minäkin tietysti tein saman..)
Tällästä pöperöö saa ukko,nyt äkkiä työkaverit kertomaan sille!;D
Kommentit