Leipä oli loppu joten tein OPEN CAFEN leipää vähän muunnellen samanlaista leipää. (teko-ohje kopioitu suoraan sivuilta,muutama muutos)

SEKALEIPÄ
4½ dl piimää
1 pss kuivahiivaa
1½dl rouhittua porkkanaa
3 rkl siirappia
1 tl suolaa
1½ dl ruisjauhoja
1½ dl grahamjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
6 dl vehnäjauhoja
½ dl sulaa margariinia

*Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Lisää porkkanaraasteeseen hiiva ja kädenlämpöiseksi lämmitetty piimä. Sekoita, lisää sitten siirappi ja suola. Sekoita taikinaan kaurahiutaleet, ruisjauhot ja grahamjauhot. Lisää myös vehnäjauhot pikkuhiljaa ja alusta taikina tasaiseksi. Lisää alustamisen loppuvaiheessa rasva. Kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä. (kohotin 30min mikrossa) Muotoile taikinasta kaksi leipää ja laita ne vielä pellille hetkeksi kohoamaan. (Itse laitoin kahteen vuokaan..)
Paista sitten 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia.
Tää oli tosi herkullista!ylläteen toistekkin!!Kiitos vinkistä. ;)
LISÄYS: Anteeksi, tämä olikin Nooran (Nokke kokkaa!) resepti alkujaan.. Tein tätä silloin kun oli tuo katkos ja olin aiemmin kirjoittanut ylös ohjeen joten olinpa puusilmä kun en huomannut että oliko mainintaa keltä Open sen oli kopsannut.. ;) Eli kiitos NOORA!!;) ;) ;)