RUNEBERGIN KAKKU
200g margariinia
2dl sokeria
2 munaa
3dl vehnäjauhoja
2dl keksinmuruja
2tl leivinjauhetta
1tl kardemummaa
1½dl maitoa tai omenamehua
*Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri.Lisää munat yksitellen, samalla vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan. Sekoita neste viimeiseksi joukkoon. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (mulla oli tupperin silikonivuoka) ja kaada taikina vuokaan. Paista 175c noin 50min. Kostuta jäähtynyt kakku (mulla oli 1dl spriteä) ja levitä pinnalle 1-2dl vadelmahilloa. Anna maustua. Tee kuorrutus 1dl tomusokeria ja ½rkl vettä. Koristele mielesi mukaan.
 
Harmitti vähän kun tää meni päin persiitä koristeluiden osalta mutta kakku hyvin nopsaa hävisi vieraiden suihin ja hyvä niin.. ;)