Mä olen monta kertaa syönyt eri paikoissa mutakakkua,kaikki on ollut eri ohjeilla,nyt tein tälläisen oma version kaikista saaneista ohjeista:
MUTAKAKKU
200g pandan tummaa suklaata
200g margariinia
2dl sokeria
4 munaa
1dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
*Sulata suklaa ja margariini vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhoseos vaahtoon varovasti hämmentäen. Kaada taikinaan lopuksi suklaarasvaseos. Voitele reunat ja leivinpaperita irtopohjavuoka ja kaada taikina siihen. Paista kakkua 200c 15min tai 10min jos haluat tahmean "mutaisen" kakun (itse paistoin 12min).  Laita tomusokeria pinnalle juuri ennen tarjoilua.
(Eli tein tän tänään kun tää on hyvä antaa vrk vetäytyä  kaapissa.Tähän voi myös laittaa yskänlääkemitallisen konjakkia jos haluaa,ei maistu kakussa vinetolta,mutta ei ole välttämätön enkä mäkään laittanut kun ei sitä talosta löydy.. ;D Tarjoa vaniljajätskin kanssa. Tää on kunnon kaloripommi ja ihan sairaan hyvää!Tein tätä eka kertaa itse,saas nähä millasta tulee?Huomenna kommenttia..)
Lisäys: Maku FANTASTINEN!!!!!!!!Ensi kerralla pidän kyllä sen 15min sillä oli nyt oikein mutamaista.. ;) Mutta syntisen hyvää..