BANAANI-VALKOSUKLAAKAKKU
4 banaania
3 munaa
200g margariinia
2dl sokeria
3dl jauhoja
1tl vaniliinisokeria
2tl leivinjauhetta
(80g valkosuklaata pieninä paloina)
*Munat ja sokeri vaahdotetaan. Rasva sulatetaan ja sekoitetaan muusattujen banaanien kanssa. Seos lisätään vaahtoon. Jauhot ja vaniliinisokeri sekoitetaan ja lisätään taikinan joukkoon,mieluiten siivilän läpi. Lopuksi sekoita myös valkosuklaan palat joukkoon. Taikina kaadetaan väh 1½l korppujauhotettuun vuokaan ja paistetaan 180c:ssa tunnin verran. Kakku paranee vanhetessaan ja on oikein sopiva pakastukseen.
(laitan itse aina banaanin puoliksi ja viipaloin taikinan joukkoon. Enkä jauhoja laita siivilän läpi,saa ne käsinkin sekoittaen ihan tasaiseksi. Tähän lisäsin tuon valkosuklaan kun oli kaapissa,etten tule syötyä itse sitä. Tää kakku meni tänään eräälle mummolle, samoin koko pannari ja kastike lisukkeineen.)