Kimmolla oli tänään vapaapäivä joten laitettiin töpinäksi ja olen tosi tyytyväinen päivän saldoon!:) Saatiin VIHDOIN keittiöön puuttuvat ovet ja ne paikoilleen. Heti piristi kummasti mieltä kun ei ole enään aukkoja siellä täällä!! Nyt enään puuttuu saumauslaasti ja toiselta puolelta vielä uudet laatat, ollaan siis jo voiton puolella ja varmasti saadaan valmista jouluksi!JEEEE!!:) Kun saa pientäkin uutta niin kummasti piristää ilmettä. Mulla on nyt tällä hetkellä niiiiiin iso inspis että laitan kyllä torpan kuntoon tällä viikolla niin vimpan päälle!;D Nämä inspikset kun on hyödynnettävä ja saatte sitten katsoa mun "sisustuskuvia" kun niitä laittelen pikku hiljaa näytille.
2073215.jpg Wc ennen..
(yksi kahva jo ehditty vaihtaa ennen kun kuvasin..)
2073218.jpg jälkeen..
Eli kahvat vaihdettu ja peilikaappiin tulee myöhemmin jotkuu saman väriset toivottavasti kun nuo ei siihen käy. Nämä "uudet" vetimet on mein vanhasta lipastosta joka sanoi itsensä irti, mutta musta ne oli kivat niin Kimmo teki työtä käskettyä!;D
 
Aapon Armytakki saapui tänään vihdoin palautuspostina kun aiempi oli rikki niin laitoin takaisin. Nyt on kummallakin sitten katu-uskottavat palttoot ja kelpaa kulkea.. ;)