Sain tämän ihanan tunnustuksen ihanaiselta Nooralta eli blogista  Nokke kokkaa!. <3 Nooralle lähtee tottakai sama takasin.. ;)

Saman tunnustuksen tekivät myös minulle Hillopulla  Jonnan keittiössä  ja Elinan kokkailut . Kiitos myös Teille ja samainen tunnustus lähtee kaikkiin blogeihin. Olen ihan häkeltynyt saamastani huomiosta. Kiitos rakkaat ystävät. :) <3

Tämä on toinen tunnustus minkä olen saanut ja lämmittää kyllä sydäntä kovasti. :) Kiitos kaikille kommentoijille ja kaikille ketä käy lukemassa juttujani. Palaute antaa voimia jatkaa ja ihana katsoa kun kävijäluku kasvaa koko ajan. Luulen että bogissani on juttuja "vähän kaikille".. Tosin kaikki ei pidä, mutta eihän kaikkia voi miellyttääkään.. ;D

Itse laitan tämän eteen päin heille:

Kyökkipiika Kati : Hän on ihanan rempseä nuori nainen joka tekee taivaallisia ruokia ja leivonnaisia. ;)

Kakkupaakari : Aivan ihana kakkublogi joista saa itselle hyviä vinkkejä.. Tosin en vaan osaa kaikkia hyödyntää.. ;D

...little baby nothing : Nainen joka keksii ihania ruokia lähes mistä vaan ja on positiivinen ihana ihminen. <3

Mimmi Mutikainen : Tänne blogiin kun menee, on parasta olla maha täynnä!;) Sillä niin ihania herkkuja tekee Mimmi että kuola alkaa valumaan!!!

Rouva Täytekakku : Voi veljet, tämä rouva se tekee niiiiin ihania kakkuja joista itse ei voi kun unelmoida.. *huokaus* Kunpa joku päivä minäkin osaisin.. Taitaa olla toiveajattelua..