MANGO-MANSIKKAKAKKU
Pohja:
400g light digestivejä
180g margariinia
Täyte:
4dl laktoositonta kermaa
400g laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
5prk sember mangososetta
1½dl sokeria
2tl vaniliinisokeria
6 liivatetta
tippa kuumaa vettä
Kiille:
3dl mansikkamurskaa (valmiiksi sokeroitu)
3 liivatetta
 
*Sulata margariini ja sekoita murskatutu keksit joukkoon. Taputtele irtopohjavuokan pohjalle,ei liian tiiviisti. Valmista täyte: vaahdota kerma ja sokeri, lisää vaahtoon tuorejuusto ja vatkaa voimakkaasti sekaisin. Lisää mangososeet, pyöräytä sekaisin ja kuumaan veteen liotetut liivatteet ohuena nauhana. Lopusksi lisää vielä vaniliinisokeri. Kaada seos pohjan päälle ja anna hyytyä ennen "kiilteen" tekoa ja laittoa. Koristele haluamallasi tavalla.
(Tämäkin kakku on siis laktoositon)
Kalamiehelle, kalakakku. Koristeet ei ole huippuluokkaa kun en osaa niitä tehdä mutta ainakin tytöt ties kun kysyin mitä noi on niin kaloja ja onki!!;D
ONNEA VAARILLE!!!:)
Edit: nappiin meni makuyhdistelmä ja kehuja virtasi!:)