4 kananmunaa

2 dl sokeria

1 dl perunajauhoja

1/2 dl tummaa kaakaojauhetta

1tl leivinjauhetta

täyte:

2dl kermaa

½dl sokeria

200g vaniljatuorejuustoa

1prk säilyke päärynöitä

2 banaania

*Vatkaa munat ja sokeri keskenään vaahdoksi. Lisää kuivat aineet ja sekoita varovasti taikinaksi. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 8 min. Kumoa levy leivinpaperiarkille ja irrota pohjasta toinen paperi. Sekoita tuorejuusto ja vaahdotettu kerma keskenään ja levitä jäähtyneen levyn päälle. Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto. Pilko päärynät ja banaani ja lisää seoksen joukkoon. Levitä jäähtyneelle tortulle 3/4 ja kääri tiukalle rullalle.

1241806253_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241806229_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyvää oli kuulumma. :)