Sylvi on jo reilu 5kk vanha tyttö, kaksi kulmuria (ja pikkuhampaita) on vaihtunut ja tyttö on jo saanut suurimmaksi osaksi aikuiskarvaakin.   Sylvi on kyllä fiksu likka, mitään isoja tuhoja ei ole (KOPKOP!!!) tehnyt, ainoastaan leikkikaluaan vähän "suolistanut". Kiltti myöskin on ja sosiaalinen, ei pelkää vieraita koiria eikä ihmisiä kun niitä kohtaa. Ei hauku turhia kuten ei onneksi muutkaan koirani. Lapsien kanssa on kun paita ja peppu.

Tässä kuva kun korvat on laitettu liimaan. (ihan hyvin jo taipuu alas mutta ainakin hampaiden vaihtoon asti ne saapi olla varoiksi liimattuina..)

Kuten kuvasta näkyy, laumaan Sylvi sulautuu erittäin hyvin...

Kuvassa Rollo (veli), Lissu-äippä ja Sylvi.

Pusuja!!! Meille hoitokoirat on kun perheenjäseniä. Kaikki tulee juttuun keskenään.

Ja vielä sisarusten painikuva.   Tässä ollaan ihan leikkimielellä vaikka hampaat onkin juuri kuvassa kunnon pepsodentillä... Takana olevat hätäpissapaperit sai kyytiä Rollon kyläillessä, paperit on varmuudeksi lattialla kun ovat työpäivänä yksin mutta en muista koska viimeeksi on niissä pissa ollut, vaihtoon ne menee vaan "rispaantuneisuuden" vuoksi nykysin, joten voi kai sanoa että Sylvi on jo ollut aika kauan myös sisäsiisti. Fiksu tyttö siis.   Nyt ootellaan sitten ekaa juoksua....