SUKLAAPANNACOTTA

(ohje kotivinkistä, suluissa muutokset)

2½ LIIVATELEHTEÄ

100G TUMMAA/ VAALEAA SUKLAATA (laitoin levyt molempia)

3DL KERMAA (1prk floravispiä)

½DL SOKERIA

1TL VANILJASOKERIA (en laittanut)

(SUKLAATA KORISTELUUN)

*Laita liivatteet kylmään veteen. Sulata suklaa hauteessa. Kiehauta kattilassa kerma ja sokeri. Puristele liivate lehdet ja lisää seokseen. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa. Jaa annosvuokiin ja anna hyytyä ainakin 2h jääkaapissa.

Tein tummalla suklaalla ohjeen kerran sekä valkosuklaalla toisen satsin..olis pitän antaa hyytyä ennen toinen kun lisää toisen mutta oli kiire niin tuli tälläsiä sekasikiöitä..   Ja pari noista jäi vuokaan kiini,mutta ei se makua haitannut,oli iiiiihania!  Suosittelen kokeilemaan!